Altorffer lanceert PrintPoort….. Printmanagement 2.0

Geplaatst op 18/12/2015

Wij streven continu naar verbetering van onze diensten en prestaties. Gericht op de toekomst is er sterk geïnvesteerd in het managen en faciliteren van documentstromen en print management infrastructuren. Het Webportal PrintPoort geeft u zelfregie over uw communicatie. Een infrastructuur voorzien van mogelijkheden om een breed assortiment eigen producten online te managen en optimaliseren. De focus voor het besparen komt meer te liggen op het optimaliseren van het printmanagement proces en de daarbij behorende infrastructuur dan op de verschillen in aanbiedingen van verschillende grafische dienstverleners.

De PrintPoort portalen vormen de brug in de keten tussen het proces van ontwikkelen en het proces van vormgeven en en grafische productie.

Printpoort biedt u alle voordelen van web-to-print gecombineerd met de service, flexibiliteit en toewijding van onze eigen drukkerij. Snelheid, kwaliteit en een goede prijs zijn onze kernwaarden. Het beste van beide werelden verenigd in PrintPoort. De online poort voor uw communicatie. Kijk voor meer informatie op www.printpoort.com of bezoek ons eigen PrintPoort portaal www.appersonal.nl