Aandacht voor nu.

Groot genoeg voor omvangrijke projecten en compact genoeg voor snelle en flexibele oplossingen.

De veranderende behoeften bij onze klanten en de ontwikkelingen in de grafische en media wereld hebben ertoe geleid dat Altorffer zich heeft ontwikkeld tot een full-service grafisch bedrijf. Wij opereren zowel regionaal, nationaal als internationaal.

Op dit moment ligt de focus bij Altorffer op drie hoofdgebieden:

Offset en Digitaal drukwerk, het hart van ons bedrijf.

Handelsdrukwerk (briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, compliment cards en uitnodigingen).
Commercieel drukwerk (brochures, folders, leaflets, posters, catalogi, mailings en magazines).
Verpakkingen (wikkels, doosjes, displays, bedrukte relatiegeschenken, enzovoorts).

Bij Altorffer komen service, vakmanschap, flexibiliteit en betrokkenheid samen. Daardoor hebben wij met vele klanten een langdurige relatie opgebouwd welke in sommige gevallen al in de jaren 60 en 70 zijn ontstaan.

..
pers detail

Printmanagement via APP = Stroomlijnen, Beheren en Beheersen.

De basis van onze printmanagement filosofie vormt een online platform ontwikkeld voor klanten, om complete communicatie pakketten te kunnen stroomlijnen, processen te kunnen optimaliseren en, niet onbelangrijk, kosten te kunnen besparen. De focus ligt op controle, collectiviteit en transparantie met behoud van de eigen identiteit.
Gebaseerd op het gebruiksgemak en de klantvriendelijkheid van een online shop gecombineerd met de functionaliteit van een op maat gemaakt klantplatform geeft het volledige transparantie in relatie tot uitgaven en kosten zowel aan de inkoop- als aan de verkoopkant. Dit alles samengevat in APP.

APP staat voor Altorffer Printmanagement Portaal. Een voorbeeld van één van onze APP portalen is www.appersonal.nl

Alle APP portalen vormen samen het web- en brandcollectief PrintPoort. Door op innovatieve wijze inkoop- en verkoopprocessen te koppelen, te stroomlijnen en krachten te bundelen worden structureel besparingen gerealiseerd.

APP is Altorffer Print Poort

Innovatie en New Business Development.

Hoe kunnen we meer waarde toevoegen aan de producten van onze klanten? Waar liggen de mogelijkheden voor de toekomst? Een speciaal team binnen Altorffer is constant op zoek naar de mogelijkheden binnen de Grafische industrie. In 2009 zijn we speciaal daarvoor een dochteronderneming gestart: Switsser BV.

Wat zijn de ontwikkelingen en wat is interessant voor onze klanten? Wij houden de vinger aan de pols. Zo nemen we ook in 2016, samen met een aantal innovatieve bedrijven, deel aan de MIT R&D regeling van de overheid en de provincie Noord-Brabant om verdere mogelijkheden van Printed Electronics te onderzoeken.

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via Facebook en Twitter. of bezoek www.switsser.nl

header nieuwe site Switsser

Kantoor Drukkerij Altorffer Roosendaal