Verpakking als verkoop- of marketingtool

Verpakkingen hebben in eerste instantie voornamelijk een praktische reden, nl. het beschermen van uw product. Producten worden echter vaak gekozen op basis van hun uiterlijk. Een originele, aansprekende verpakking is dan ook voor een belangrijk deel bepalend voor het succes. Door extra waarde toe te voegen kunt u de verpakking inzetten als verkoop- c.q. marketingtool. Dit kan voor u het verschil maken in een concurrerende markt. Variabele data printing is hiervan een mooi voorbeeld. Dit maakt elke verpakking uniek. In combinatie met een online opmaak module is dit een geweldige marketing tool. Deze modules zijn gekoppeld aan onze drukwerkportalen en kunnen voor individuele marketing aangepast worden voor onze klanten. Met klantspecifieke inlogcodes kunnen acties gekoppeld worden aan producten. Veel aandacht op uw site en veel waarde toegevoegd aan het product. Een ideale mix.

opmaakjes   opmaakje2

Het online opmaakprogramma inclusief 3-D viewer 

 

Doosjes, trays, draagtasjes, sleeves of wikkels, voor welk doel dan ook. Bijna alles op het gebied van vouwkarton is mogelijk. Van conceptontwikkeling tot productie en verzending. Wij verzorgen alles in eigen beheer. Daarom profiteren onze klanten van concurrerende tarieven. Vanwege de combinatie van digitale en conventionele druktechnieken binnen onze eigen productiefaciliteit, zijn flexibiliteit en snelle levertijden altijd gegarandeerd. Door zwaarder materiaal digitaal te verwerken zijn ook kleinere oplagen mogelijk en prijstechnisch interessant.

Meer weten? Een team van deskundige medewerkers staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing!