Specialist in het personaliseren van vouwkartonnen verpakkingen

Je beter kunnen onderscheiden, meerwaarde creëren door huidige en nieuwe technologieën te koppelen en door gebruik te maken van innovatie.
Voor onze klanten betekent dit diensten met meer toegevoegde waarde.
Voor onze producten betekent dit meer value for money.

APPersonal
De omzetten die via internet worden gerealiseerd stijgen jaarlijks explosief. Een trend die zich de komende jaren alleen maar zal voortzetten. Daarom heeft Switsser APP ontwikkeld, APP staat voor Altorffer Printmanagement Portaal.

App_personal_logo

Met APP heeft u een online verkooptool in handen waarmee u uw producten, food of non-food, op originele wijze onder de aandacht van een nog groter publiek kunt brengen. APP bestaat uit vier onderdelen:

1:Een webshopomgeving aangepast naar uw huisstijl en producten. (zie www.appersonal.nl)
2: Een online ontwerpmodule zodat uw klanten zelf de verpakking van het product, of een gedeelte daarvan, kunnen vormgeven.
3: Software om de hoge resolutie drukklare bestanden te genereren.
4: Productie en logistieke verwerking.

De marketingmogelijkheden zijn zeer uitgebreid, ook in kleine oplagen. De personalisatiegraad is hoog, de interactie met uw klanten snel en op maat. De orderstroom vindt geautomatiseerd plaats; het ontwerpen gebeurt in de browser. Klanten hoeven daarvoor niets te downloaden.

Al onze portalen kunnen zich aansluiten bij ons collectief PrintPoort.com. Printpoort is het netwerk waarbinnen we steeds op zoek zijn naar samenwerking. Door gericht gebruik te maken van elkaars kracht, kennis en ervaring zijn strategische kostenbesparingen te realiseren. In een tijd waar elke Euro telt is dit natuurlijk mooi meegenomen.

Meer weten over APP? Neem dan contact met ons op via 0165 – 522744. Kijk voor meer informatie ook op www.switsser.nl.

switsser_logo_CMYK