Topkwaliteit drukwerk

OFFSET DRUKKEN

De verwachte eisen waaraan een moderne drukkerij tegenwoordig moet voldoen zijn niet meer zo simpel als 15 jaar geleden. Het snel en flexibel leveren van grafische producten met een hoge kwaliteit tegen een zo goed mogelijke prijs vormt nu een onderdeel van een veel groter pakket aan wensen van onze klanten. Het is wel een onderdeel wat we al heel lang heel goed beheersen. Het is ons vak. Al 233 jaar lang. Dit zal niet veranderen en daar zijn we heel trots op.

Dankzij deze gezonde basis is en blijft er ruimte om naar de toekomst te blijven kijken en te kunnen investeren in de laatste en meest moderne en efficiënte machines en technieken.

Nieuwe CTP (computer-to-plate) techniek, nieuwe veredelingstechnieken (inline cold foil combinatiedrukwerk) en Drip-off techniek (in één drukpersdoorgang mat én hoogglans effecten aanbrengen) zijn maar een paar voorbeelden van deze ontwikkelingen.

Ook kunt u op ons rekenen als het gaat om grafische afwerk- en verpakkingstechnieken als sealen, perforeren, rillen (scherpe vouw in de rug), pregen (reliëfdruk), stansen (vormen mechanisch of digitaal uitsnijden), lamineren, garenloos binden (o.a. pur-belijming) (genaaid) brocheren, wire-o-binding, etc.

Door het integreren en toepassen van colormanagement (gebaseerd op ISO 12647-2 en 12647-7) binnen ons productieproces, realiseren wij een zo identiek mogelijk resultaat op het gebied van kleuren, ongeacht de oplage, techniek of het materiaal waarop gedrukt wordt.

Heidelberg pers - Drukkerij Altorffer Roosendaal    Bobst - Drukkerij Altorffer Roosendaal

 

DIGITAAL DRUKKEN
Snel, doeltreffend en persoonlijk.

Kosten besparen en omzet verhogen. Snel inspelen op actualiteiten en trends. Succesvol blijven in een snel veranderende markt vereist veel creativiteit en flexibiliteit. Met digitaal drukwerk kunt u uw doelgroepen op een snelle en doeltreffende wijze aanspreken, met een persoonlijke noot.

Bij deze techniek wordt geen gebruik gemaakt van platen. Hierdoor zijn de opstartkosten lager en kunnen kleine oplages tegen een gunstige prijs worden gedrukt. Orders kunnen snel in de gewenste oplages worden geleverd. Gedateerd drukwerk en ruimteverlies door onnodige voorraden behoren daardoor tot het verleden.

Met digitaal drukken kunnen we er voor zorgen dat mailingen, nieuwsbrieven, uitnodigingen, etc. afzonderlijk worden voorzien van uniek tekst- en beeldmateriaal. Onderzoeken wijzen uit dat persoonlijke communicatie leidt tot een hogere respons. Bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw persoonlijke boodschap?
Wij denken graag met u mee!