Uw boodschap onze zorg

VARIABELE DATA PRINTEN (VDP)
De kracht van persoonlijke benadering

Door het toepassen van Variabele Data Printen kunt u uw communicatie-uiting zowel qua tekst als beeld afstemmen op de persoonlijke interesses van uw klanten en prospects. Hierdoor wordt de relevantie van uw boodschap, en daarmee ook de kans op succes, aanzienlijk vergroot. Bij Variabele Data Printen wordt het printproces aangestuurd door een database welke verschillende variabelen plaatst per ontvanger. Hierdoor kan een document naast NAW-gegevens ook worden voorzien van uniek tekst- en beeldmateriaal dat specifiek is afgestemd op de individuele ontvanger. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat uw mailingen, uitnodigingen, brochures, folders of catalogi op dynamische wijze worden gegenereerd.

PRINTING & PUBLISHING ON DEMAND (POD)
Kleine oplages en toch besparen op kosten en milieu

Met Printing & Publishing on Demand, oftewel alleen ‘drukken en editen op verzoek’, zorgen wij ervoor dat u op eenvoudige wijze in een internetomgeving uw marketing- en communicatiemiddelen kunt inzien, bewerken en bestellen. Dit noemen wij het Altorffer Portaal. Een online service die wij ook in uw eigen huisstijl aan kunnen bieden. Met deze service kunt u de efficiency binnen uw organisatie op diverse vlakken aanzienlijk verhogen. Een compleet overzicht hiervan vindt u op het Altorffer Portaal.

PRINTMANAGEMENT
Uw boodschap onze zorg

Van concept tot creatie. Van productie tot afwerking. Van handling tot verzending. Altorffer biedt u een totaalpakket aan diensten. Eén aanspreekpunt voor uw gehele marketingcommunicatie bespaart u veel tijd en kosten. En ook heel belangrijk…uw huisstijl blijft te allen tijde bewaakt. Zowel binnen Altorffer als het dochterbedrijf Switsser BV is er veel kennis in huis om zowel het MKB als het grootbedrijf met printmanagement te kunnen ontzorgen. Wij zijn er trots op dat wij ook op dit gebied gerenommeerde bedrijven tot onze klantenkring mogen rekenen!

Voorstel Printmanagement
Benieuwd of u met het Printmanagement Systeem van Altorffer de efficiency van uw marketingcommunicatie kunt verbeteren? Wij informeren u graag vrijblijvend hoe u eventueel kostenbesparingen kunt realiseren, kwaliteit kunt verbeteren en efficiency kunt optimaliseren.

 

Drukkerij Altorffer RoosendaalDrukkerij Altorffer Roosendaal