Ambitie voor de toekomst

“The best way to predict the future is to create it.” – Peter F. Drucker

Bij de ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten en diensten verbinden wij verleden en toekomst. We kijken naar de oplossingen die wij in het verleden hebben gecreëerd en vertalen deze naar de behoeften van onze klanten. Voor vandaag, morgen en overmorgen.

Een snel veranderende markt vraagt om een grafische partner die vooruit kijkt. Drukwerkportalen, variabele data printing op verpakkingen en Printed electronics zijn zo maar een paar voorbeelden die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van onze klanten in de toekomst op het gebied van marketingcommunicatie. Koppelingen van de oude media met de nieuwe is hiervoor essentieel. Door voortdurend te investeren in kennis en techniek blijven wij onze klanten hiermee helpen en kunnen we zo het verschil te maken. Voor nu en in de toekomst.

ambitie

In de toekomst blijven we natuurlijk drukwerk verzorgen. Daarnaast specialiseren we ons nóg meer als partner op het gebied van verpakkingen. Naast de vertrouwde conventionele technieken gebruiken we daarbij ook steeds meer de nieuwe technieken en media, zoals daar zijn printed electronics en augmented reality.

Een gezonde en langdurige samenwerking met onze relaties, een betere en schone leefomgeving…
Onze omgeving is het uitgangspunt bij alles wat wij doen. Daarom helpen we bijvoorbeeld graag scholieren uit diverse onderwijsinstellingen in de regio en bieden we stageplaatsen aan mindervaliden. Wij besteden ook veel aandacht aan gezondheid, veiligheid en duurzaam ondernemen.

Verantwoord omgaan met mens en omgeving staat centraal. Altorffer is ISO en volledig FSC gecertificeerd. Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert dat grondstoffen voor papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor mens en dier die van het bos afhankelijk zijn.

Meer weten? Klik dan hier.

 

Ambitie voor de toekomst - Drukkerij Altorffer Roosendaal